UITGELICHT

 

 NIEUWSFLITS

De nieuwsflits van de maand mei is geplaatst. Deze kunt u lezen door op de onderstaande link te klikken. 

 

Onze laatste nieuwsbrief» 


Het nieuwsbrievenarchief »


MEDEDELINGEN

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken om een bezoek te brengen aan de Prins Willem Alexanderschool. U bent van harte welkom

Inschrijving van nieuwe leerlingen

Wij vinden het fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school. Als ouders zoekt u een school waar uw kind zich het best kan ontwikkelen. Een school waar uw kind zich veilig en prettig voelt en zich zoveel mogelijk kennis en vaardigheden eigen kan maken. Graag denken we met u mee of de Prins Willem Alexanderschool een goede plek kan zijn voor uw kind en voor uw gezin.

Onze schoolgids en onze website zijn instrumenten om u als ouders te helpen bij dit keuzeproces. De echte sfeer kunt u ervoren door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op onze school.

In dit gesprek vertelt onze directeur u over onze school en kunt u zien hoe we op onze school spelen en werken. U bent dan ook in de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Afspraak maken

Heeft u belangstelling voor onze school? Neem dan via  het contactformulier contact op met Gert van Tol, directeur van de Prins Willem Alexanderschool. Hij maakt graag een afspraak met u voor een gesprek en een rondleiding.

Tijdens dit gesprek ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw zoon of dochter aan kunt melden.

We vinden het voor onze planning handig als kinderen rond hun derde verjaardag ingeschreven zijn.

U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

CONTACT

Van Schothorststraat 22, 3772 AX Barneveld.
Tel: 0342 415634, E-mail

Prins Willem Alexander is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl